Waterzooi van vis en asperges

03da17451346c3865fcbecc37841be6fdbdcb9ac4c2a0a6e222b112e32d6c30b.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij de asperges in 3 à 4 cm lange stukken.

  2. Breng de bouillon aan de kook, kruid met versgemalen peper en zout. Kook de aspergestukken net gaar. Schep ze eruit met een schuimspaan en hou warm.

  3. Laat de vis ontdooien en snij de kabeljauwhaasjes in stukken. Pocheer kort in dezelfde bouillon. Schep de vis eruit en hou warm.

  4. Voeg de room en een mespunt saffraanpoeder bij de bouillon, kruid bij met peper en zout en laat op een zacht vuur 30 minuten inkoken.

  5. Hou enkele plukjes kervel apart en hak de rest fijn.

  6. Voeg de asperges en de stukken vis bij de saus en roer de kervel erdoor.

  7. Verdeel over voorverwarmde borden, werk af met grijze garnalen en enkele plukjes kervel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit