Witloof in gerookte zalm

52042c56209ce69a2d4a4c2249ad7295d2a8dfc901cebcac81a8dc33fb6b9f99.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig het witloof en stoof beetgaar in wat boter. Haal uit de pan en laat goed uitlekken.

  2. Saus: smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat even bakken en voeg er dan geleidelijk, al roerend, de melk aan toe tot je een gladde saus bekomt. Roer er tenslotte de kaas, van het vuur af, door en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Knijp het overtollige vocht uit het witloof en wikkel ze in de sneetjes zalm.

  4. Schik de rolletjes in een ovenschotel en overgiet met de saus. Bestrooi met de gratinmix.

  5. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 tot 30 minuten.

  6. Serveer warm.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit