Witlooftaartjes met gerookte zalm

52dd123a4a2251cffbdb654d3d759b6272fd3012a600358ed10ebea7a299f369.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed de muffinvormen met bakpapier en plakjes deeg.

  3. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

  4. Snij het witloof fijn, stoof aan in boter en laat zo droog mogelijk bakken. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zout.

  5. Klop de eieren los met de room. Hou enkele plukjes kervel apart en hak de rest fijn. Voeg de kervel bij de eieren samen met de helft van de gemalen kaas en breng op smaak met nootmuskaat, cayennepeper en zout.

  6. Snij de gerookte zalm in reepjes en meng door het witloof. Schep de mengeling in de vormpjes. Lepel het eimengsel erover en bestrooi met de rest van de gemalen kaas.

  7. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.

  8. Werk af met viseitjes en plukjes kervel. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit