Zacht broodje met gegrilde gemarineerde zalm

3753026036e89b18924f937a25c6bb1b126b59f0812eb0b391a958c9ccf1710c.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: meng alle ingrediënten door elkaar. Strijk de zalmfilets hiermee in en laat 30 minuten marineren. Dek goed af en zet in de koelkast.

  2. Spoel de waterkers en pluk de blaadjes van de waterkers.

  3. Meng de yoghurt met de fijngehakte dille, bieslook en munt tot een dressing. Schil de wortel en snij in lange julienne.

  4. Haal de zalmfilet uit de marinade en gril. Warm de broodjes op en snij in 2 helften.

  5. Leg wat koolsla en waterkers op de onderste helft van het broodje. Giet er wat dressing over. Schik het stukje gegrilde zalm erboven. Bestrijk met wat dressing en waterkers en een takje dille. Werk af met wat sliertjes wortel en extra koolsla. Zet het dekseltje erop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit