Zalm-aardappelkoekjes

3dfdc8255318c01c14384ddd08506205315bdf9ae1f419bd48d024324e248bf6.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de visbouillon aan de kook en kook de uisnippers hierin zacht. Laat ze uitlekken.

  2. Trek de vis in stukken en meng voorzichtig samen met de ontdooide puree, uitjes en verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Klop het ei los.

  4. Bestrooi je handen met bloem en vorm 8 viskoekjes. Wentel ze in de bloem, vervolgens in het losgeklopt ei en bestrooi met broodkruim.

  5. Plaats de koekjes minstens 30 minuten in de koelkast.

  6. Verhit 1 cm arachideolie in een braadpan en bak de zalmkoekjes hierin aan beide zijden. Zorg ervoor dat ze goed warm zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  7. Serveer met een frisse salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit