Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Hak 2 el dille fijn.
Smelt ¼ van de geklaarde boter in een pan en leg de zalmfilet erin, laat de buitenkant even garen zonder te kleuren (binnen rosé).
Neem de zalm uit de pan, bewaar het bakvet.
Verwijder eventueel grijs visvlees en trek de zalm uit elkaar met 2 vorken.
Snij de gerookte zalm in stukjes en schep door de gebakken zalmvlokken samen met het bakvet, citroensap en -zeste, mierikswortel en dille.
Kruid met peper en zout en schep in een potje.
Dek af met geklaarde boter en plaats minstens 30 min in de koelkast.
Garneer met dille.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven