Zalm met Herbamare en bloemkool- en broccolirisotto met mascarpone

c73eeeea75919e10589fb2a01721f5ee97abc104ffa5b3de04e52cd1e1dfdfc9.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Besprenkel een ovenschotel met olijfolie en leg de zalmfilets erin.

  2. Verwarm de oven voor op 190°C.

  3. Kruid de zalmfilets royaal met Herbamare en besprenkel met olijfolie.

  4. Bak de zalm ± 15 min gaar in de voorverwarmde oven.

  5. Hak de broccoli- en bloemkoolroosjes fijn tot je de structuur van rijst krijgt.

  6. Stoof gaar in 2 el olijfolie en breng op smaak met Herbamare en geperste knoflook.

  7. Meng de Parmezaanse kaas en mascarpone onder de groenterisotto.

  8. Serveer met de gebakken zalmfilets en werk af met enkele takjes dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit