Zalm verpakt in bladerdeeg

4ebcda0bee783cd780d0439aa74724130aab1275114292ff5f3cfe6296383e98.jpg

Allergenen

Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Hak de verschillende kruiden fijn.

  3. Rol een pak bladerdeeg open op een bakplaat. Leg de vis in het midden van het deeg en bedek met de fijngehakte kruiden.

  4. Snij het deeg in de vorm van een vis. Rol het ander pak deeg uit en leg bovenop de vis. Snij in dezelfde visvorm.

  5. Druk met behulp van een vork de randen tegen elkaar aan.

  6. Versier de bovenkant van de vis; knutsel er een gezichtje op en druk de schubben erin.

  7. Maak drie inkepingen in het deeg, zodat het vocht kan ontsnappen.

  8. Bestrijk met losgeklopt ei. Plaats 15 à 20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in een voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit