Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Hak de verschillende kruiden fijn.
Rol een pak bladerdeeg open op een bakplaat. Leg de vis in het midden van het deeg en bedek met de fijngehakte kruiden.
Snij het deeg in de vorm van een vis. Rol het ander pak deeg uit en leg bovenop de vis. Snij in dezelfde visvorm.
Druk met behulp van een vork de randen tegen elkaar aan.
Versier de bovenkant van de vis; knutsel er een gezichtje op en druk de schubben erin.
Maak drie inkepingen in het deeg, zodat het vocht kan ontsnappen.
Bestrijk met losgeklopt ei. Plaats 15 à 20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in een voorverwarmde oven.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven