Zuurkooltaart met appeltjes en rookworst
 
                    
                    
                Eieren , Gluten , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 175°C. 
- 
                    
                    Bekleed de springvorm met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak blind gedurende 10 minuten. 
- 
                    
                    Snij de rookworst in plakjes. Laat de zuurkool uitlekken en druk het vocht er verder uit. Schep de rookworstplakjes en veenbessen erdoor. 
- 
                    
                    Schil de appel en snij in stukjes. Besprenkel met citroensap en schep de appelstukjes door de zuurkool. 
- 
                    
                    Klop de eieren los met de room en de mosterd. Kruid met kerriepoeder en komijn. Breng op smaak met peper en zout. 
- 
                    
                    Bestrooi de bladerdeegbodem met panko. Schep de zuurkool erop. Overgiet met het eimengsel. 
- 
                    
                    Werk af met gratinkaas. Bak goudbruin in 30 minuten in de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Tip: serveer met een frisgroene salade. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                