Pladijs met frietjes en witloofslaatje

Pladijs met frietjes en witloofslaatje maken? Ontdek dit recept voor een smakelijke en eenvoudige maaltijd.
Vis , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij in reepjes. Doe samen met de sla in een ruime slakom.
-
Dep de pladijs goed droog, kruid met peper en zout en wentel door de bloem.
-
Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op 180 °C.
-
Smelt de boter in een pan en bak de pladijs mooi goudbruin aan elke kant.
-
Meng intussen de Griekse yoghurt met de mosterd en het citroensap. Kruid met peper en zout en verdeel over de salade. Bestrooi met de walnootpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven