Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de gist in een kom. Voeg bloem, zout, suiker, bier, olie en het ei toe (in deze volgorde) en meng met een spatel.
-
Voeg beetje bij beetje het water toe tot je een homogene massa bekomt.
-
Laat het deeg ongeveer 1 uur rusten bij 20°C.
-
Voeg juist voor het gebruik het stevig opgeklopte eiwit onder het beslag.
-
Schil de appelen en verwijder het klokhuis. Snij in schijven van 1 cm dikte.
-
Dompel deze in het beignetdeeg, laat uitlekken en bak in hete frituurolie op 175 à 180°C.
-
Bestrooi net voor het opdienen met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven