Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bekleed de vorm met plasticfolie.

  2. Haal het ijs uit de diepvriezer.

  3. Snij de cake in plakjes. Bekleed de kom met plakjes tot aan de rand. Druk stevig aan.

  4. Schep het Caffé Latte ijs in de vorm. Strijk glad en vul verder aan met vanille-ijs.

  5. Dek af met plakjes cake. Vouw de plasticfolie erover en vries in.

  6. Klop het eiwit in pieken. Strooi de suiker er beetje bij beetje bij onder voortdurend kloppen, tot alle suiker opgelost is.

  7. Haal de vorm uit de diepvries en keer om op een bord. Verwijder de plasticfolie en bestrijk met het opgeklopte eiwit.

  8. Trek met een spatel pieken in het eiwitschuim.

  9. Brand het eiwitschuim goudbruin met de brander.

  10. Serveer onmiddellijk.