Bananenbrood met blauwe bessen en amandel

6Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 3 heel rijpe bananen (± 400 g)
  • 150 g Spar amandelpoeder
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 3 Spar eieren
  • 75 g Spar gemengde noten
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g braambessen
Recept

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Prak de bananen fijn met een vork.
2. Klop de eieren één voor één door de geprakte bananen met een garde.
3. Voeg een snuifje zout toe, spatel het amandelen bakpoeder erdoor en meng tot een homogene massa.
4. Hak de noten grof en spatel door het deeg.
6. Schep de bessen erdoor. Bestrijk de bakvorm met olie, bekleed met bakpapier en giet het beslag erin.
5. Bak in 45 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
6. Laat afkoelen in de bakvorm. Snij in plakjes.

< naar recepten