Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout.
-
Klop de zelfrijzende bloem met de eigelen en melk tot een glad beslag.
-
Spatel het eiwit eronder.
-
Doe ¼ van het beslag in een spuitflesje of spuitzak.
-
Smelt wat boter in een pannenkoekenpan.
-
Haal de warme pan van het vuur en teken er een cirkel (gezicht) in van Ø 12 cm met 2 oogjes en een berenneus.
-
Plaats de pan weer op het vuur en laat 30 sec bakken.
-
Haal de pan van het vuur en vul de cirkel op met pannenkoekenbeslag.
-
Laat goudbruin bakken en draai de pannenkoek om. Laat ook aan de andere zijde garen.
-
Bak nog 1 kleinere pannenkoek van Ø 4 à 5 cm en halveer na het bakken.
-
Afwerking
Snij de aardbeien in schijfjes. Pel de mandarijnen.
-
Plaats het berengezicht op een bord. Leg er 2 halve, kleinere pannenkoeken bij als oren.
-
Geef de beer een neus met een chocolade callet.
-
Maak een lijfje van aardbei met mandarijnenarmen en frambozenvoeten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven