Biercake met blond Augustijnbier PT2H 10 porties 200 g suiker 200 g malse Spar boter 3 stuks Spar eieren 250 g Spar zelfrijzende bloem 1 flesje blond Augustijnbier

Biercake met blond Augustijnbier

72bbff617c971f02632874c7557398de1fc523d1b0b94a368683efa0a1c7cf5a.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de malse boter in een kom en voeg de suiker toe. Meng goed.

  2. Voeg de bloem toe en blijf mengen.

  3. Voeg de eieren toe en roer goed.

  4. Giet als laatste het bier erbij en meng grondig.

  5. Verwarm de oven voor op 170°C.

  6. Giet de cakemengeling in een siliconen bakvorm en zet in het midden van de oven.

  7. Bak gedurende 45 à 50 minuten.

  8. Haal de cakevorm uit de oven en laat afkoelen op een rooster. De cake moet nog wat vochtig lijken binnenin en een krokante korst hebben.