Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de citroen en snij in kleine partjes.
-
Snij de vanillestok open en schraap het merg eruit.
-
Zet het water, de honing en alle aromaten, behalve het bier, samen op het vuur.
-
Laat dit ± 10 min zachtjes koken zodat alle smaken zich goed mengen.
-
Voeg het bier toe en warm verder op. Laat het bier niet koken!
-
Giet warm in glazen en voeg enkele van de aromaten toe in elk glas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven