Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de fijngesneden groenten aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg het water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook.
-
Voeg de vermicelli toe en laat de soep 10 à 15 min koken.
-
Giet de bonen en erwtjes in een vergiet en spoel onder koud water. Voeg bij de soep en laat ze opwarmen.
-
Bak de spekreepjes krokant in wat olijfolie en werk de soep ermee af.
-
Bestrooi met fijngesneden peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven