Blanke minestrone met peulvruchten, spekblokjes en vermicelli

4Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 1 zak Spar fijngesneden groenten
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1.5 l water
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 klein blik Boni Selection witte bonen
  • 100 g diepvrieserwtjes
  • 1 klein blik Boni Selection gebroken sperziebonen
  • 100 g Spar gerookte spekreepjes
  • 4 el vermicelli
  • Spar fijngesneden peterselie
Recept

1. Stoof de fijngesneden groenten aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg het water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook.
2. Voeg de vermicelli toe en laat de soep 10 à 15 min koken.
3. Giet de bonen en erwtjes in een vergiet en spoel onder koud water. Voeg bij de soep en laat ze opwarmen.
4. Bak de spekreepjes krokant in wat olijfolie en werk de soep ermee af.
5. Bestrooi met fijngesneden peterselie.

< naar recepten