Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen. Pel de ui en snipper fijn. Reinig de prei en selder. Snij de wortelen, prei en selder in gelijke kleine stukken.
-
Rol het gehakt tot kleine balletjes.
-
Smelt de boter en fruit de uisnippers aan. Voeg de rest van de groenten toe en stoof aan. Voeg 2 liter water toe en de 3 bouillonblokjes. Breng aan de kook. Voeg zodra de soep kookt de vermicelli en soepballetjes toe. Laat nog zeker 10 minuten koken.
-
Proef en kruid indien nodig bij met peper en zout.
-
Schep de soep in kommetjes en zorg ervoor dat iedereen minstens evenveel balletjes heeft.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven