Blueberry mocktail

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het water, de suiker, bosbessen en citroenzeste in een pot en breng aan de kook.
-
Laat 5 à 10 min sudderen tot de suiker opgelost is en de bessen beginnen te barsten.
-
Haal van het vuur en druk het mengsel door een puntzeef. Laat afkoelen.
-
Vul een schenkkan met ijsblokjes en giet het citroensap en de bosbessensiroop erover. Meng door elkaar.
-
Voeg vlak voor het serveren het spuitwater toe. Garneer met bessen, plakjes citroen en een takje salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven