Paloma fizz mocktail
PT15M
4 porties
3 takjes rozemarijn
250 ml water
8 el rozemarijnsiroop
4 takjes rozemarijn
400 ml spuitwater
250 g suiker
1 l roze pompelmoessap
crushed ijs
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak eerst rozemarijnsiroop: breng 250 ml water met 3 takken rozemarijn en 250 g suiker aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken.
-
Zeef de siroop en laat afkoelen.
-
Doe dan 2 el van de siroop in elk glas. Verdeel er 1 l pompelmoessap over en roer.
-
Vul verder met crushed ijs.
-
Steek er een tak rozemarijn in en werk af met 400 ml spuitwater.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven