Granaatappelgember paloma

1Drankjes15minPrint
Ingrediënten
  • 200 ml Spar granaatappelframbooswater
  • ½ limoen
  • 2 el gembersiroop
  • 40 ml tequila
  • gemberbier
  • munt
  • ijsblokjes
  • 1 el Spar granaatappelpitten
  • 125 ml water
  • 125 ml Boni Selection honing
  • 2,5 cm verse gember
  • 8 muntblaadjes
Recept
  1. Maak eerst gembersiroop: schil 2,5 cm verse gember en snij in stukjes. Doe samen met 125 ml water, 125 ml Boni Selection honing en 8 muntblaadjes in een steelpan en laat 15 minuten zacht koken. Laat dan afkoelen en zeef de siroop.
  2. Vul het glas voor ½ met ijs en overgiet met 200 ml Spar granaatappelframbooswater, sap van ½ limoen, 2 à 4 el van de gembersiroop en 40 ml tequila.
  3. Roer door elkaar en werk af met gemberbier.
  4. Garneer met 1 el Spar granaatappelpitjes en een takje munt.
< naar recepten