Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de tuinkruidenbouillon met komijn en koriander aan de kook.
-
Giet de hete bouillon over de bulgur en laat afgedekt 10 min zwellen.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Laat de abrikozen 10 min zwellen in lauw water.
-
Schil de wortels en rasp grof.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de munt en peterselie fijn.
-
Snij de abrikozen in fijne reepjes en de olijven in ringen.
-
Meng de blokjes komkommer, zoete puntpaprika en tomaten met de geraspte wortel, fijngesnipperde kruiden en abrikozen onder de bulgur.
-
Breng op smaak met piment d’espelette, zout en citroensap.
-
Roer er wat Griekse olijfolie door.
-
Werk af met zwarte olijven en verkruimel de feta erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven