Bulgursalade met paprika, tomaat en abrikoos
 
                    
                    
                Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Breng de tuinkruidenbouillon met komijn en koriander aan de kook. 
- 
                    
                    Giet de hete bouillon over de bulgur en laat afgedekt 10 min zwellen. 
- 
                    
                    Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij in blokjes. 
- 
                    
                    Laat de abrikozen 10 min zwellen in lauw water. 
- 
                    
                    Schil de wortels en rasp grof. 
- 
                    
                    Snij de komkommer in blokjes. 
- 
                    
                    Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. 
- 
                    
                    Snipper de munt en peterselie fijn. 
- 
                    
                    Snij de abrikozen in fijne reepjes en de olijven in ringen. 
- 
                    
                    Meng de blokjes komkommer, zoete puntpaprika en tomaten met de geraspte wortel, fijngesnipperde kruiden en abrikozen onder de bulgur. 
- 
                    
                    Breng op smaak met piment d’espelette, zout en citroensap. 
- 
                    
                    Roer er wat Griekse olijfolie door. 
- 
                    
                    Werk af met zwarte olijven en verkruimel de feta erover. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                