noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Burrata-ijs
Roer de maïzena door 100 ml melk. Voeg de suiker bij de overige melk en breng aan de kook. Giet de melk met maïzena erbij. Laat 1 min al roerend sudderen tot een gebonden massa.
-
Haal van het vuur en zet de kom in een bad met koud water en wat ijsblokken. Laat al roerend afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Mix de burrata, zonder het bewaarvocht, erdoor. Zet min. 2 u in de koelkast.
-
Draai tot ijs in de ijsmachine.
-
Afwerking
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in 4.
-
Snij de melkbroodjes open.
-
Beleg elk broodje met 2 bollen burrata-ijs. Verdeel wat balsamicocrème erover. Werk af met aardbeien, bosbessen en amandelschilfers. Versier met een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven