Café glacé PT30M 4 porties 8 bollen Spar vanilleroomijs 4 koffiebonen 2 kopjes espressokoffie 4 eetlepels koffiesiroop 4 Spar slagroom

Café glacé

2fbbe606bef56711ddda8fa22edb161c8e36b4307bc9694c591205f6e7e7246f.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de espressokoffie koud worden. Meng 4 bollen vanilleroomijs met de koude koffie tot een homogene massa.

  2. Giet het mengsel in een koud glas.

  3. Versier met een toefje slagroom, een bol vanilleroomijs, een koffieboon en wat ingekookte koffiesiroop(*).

  4. (*) Giet 200 ml straffe, zwarte koffie in een pannetje met 200 gr bruine suiker. Laat dit pruttelen tot de suiker opgelost is. Haal van het vuur en laat afkoelen.