Canederli (Noord-Italiaanse brooddumplings)

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ciabatta in grove stukken. Giet de melk erover en laat 20 min trekken.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de peterselie fijn. Snij de prosciutto in reepjes.
-
Voeg de prosciutto, eieren, sjalot, peterselie, parmezaan, bloem en nootmuskaat bij de ciabatta. Kneed goed door.
-
Rol balletjes van 5 cm Ø en haal ze door de bloem. Bestuif een propere handdoek met wat bloem en leg de balletjes (dumplings) erop. Laat 2 u rusten in de koelkast.
-
Breng de bouillon aan de kook en kook de dumplings 10 min.
-
Smelt de boter in een pan met de salieblaadjes.
-
Serveer de dumpling in een diep bord en giet wat salieboter erover. Werk af met vers gesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven