Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem een gelijkvormig stuk rundvlees.
-
Wrijf het goed in met grof zeezout, grove zwarte peperkorrels, tijm en rozemarijn. Bak het krokant in ½ dl hete olijfolie. Wikkel het geschroeide vlees in aluminiumfolie en span het op tot je een soort van worst bekomt. Leg 2 à 3 uur in de diepvries.
-
Kleur de pijnboompitten goudbruin in een warme tefalpan.
-
Spoel de rucola en zwier goed droog.
-
Wrijf de grote ronde borden in met olijfolie en besprenkel met citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de folie van het vlees. Snij het vlees in fijne plakjes met behulp van een snijmachine of een scherp trancheermes. Leg de plakjes in een cirkel op het bord. Bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas.
-
Strooi de pijnboompitten erover en werk af met een toefje rucola en gekonfijte tomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven