Champignonsoep met toastjes met pesto PT15M 2 porties 500 g Spar champignons klontje Spar boter 2 blokjes kippenbouillon 5 el Boni Selection room 1 l water 1 ui 1 Spar nog af te bakken stokbrood Boni groene pesto verse peterselie

Champignonsoep met toastjes met pesto

5f79ea48fe6c83019f1dcd97889a2e7859d9fe35cbb7411f7aaec433c12d8741.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Veeg de champignons proper en snij in plakjes.

  3. Stoof de ui en champignons aan in boter.

  4. Voeg het water en de bouillonblokjes toe.

  5. Laat 10 min koken.

  6. Voeg de room bij de soep en laat opwarmen. Werk de soep af met fijngesneden peterselie.

  7. Snij het stokbrood in schijven en bak in een pan aan beide kanten goudbruin in olijfolie.

  8. Smeer wat pesto op de toast en serveer bij de soep.