Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Steek de papieren cups in de muffinvorm.
-
Smelt de boter en laat licht afkoelen.
-
Meng de bloem met het cacaopoeder, bakpoeder, bicarbonaat en een snuifje zout. Hou apart.
-
Mix de suiker met de gesmolten boter, karnemelk en eieren in een grote kom.
-
Voeg de droge grondstoffen toe en meng tot een homogene massa.
-
Hak de chocolade fijn en voeg ¾ van de chocolade toe aan het muffindeeg.
-
Verdeel het deeg over de 12 vormpjes tot ze volledig gevuld zijn. Strooi de rest van de fijngehakte chocolade erop.
-
Bak gedurende ± 15 minuten. Test met een caketester of de muffins klaar zijn. Als er geen deeg meer aan de caketester blijft hangen, zijn de muffins klaar.