noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de amandelen 1 nacht in een kommetje water weken.
-
Doe de rest van de pitten en zaden in een grote kom. Overgiet met water en laat ook 1 nacht weken.
-
Schil het fruit, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Pel de geweekte amandelen en spoel de pitten en zaden.
-
Doe alles in de blender samen met de rijstmelk, appel, peer en esdoornsiroop.
-
Mix tot een gladde crème.
-
Rooster de amandelschilfers in een hete, droge koekenpan.
-
Werk af met bramen, bessen en frambozen. Bestrooi met geroosterde amandelschilfers en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven