Currysoep met knolgewassen en geraspte kokos PT2H 4 porties Boni olijfolie 4 el Spar geraspte kokos 0 koffielepel kurkuma 100 g knolselder 1 raapje 100 g pompoenvruchtvlees 1 klein blik kokosmelk 1 kl kerriepoeder 1 l water 2 blokjes kippenbouillon 1 grote zoete aardappel

Currysoep met knolgewassen en geraspte kokos

2ebfdb96cdcdc7dd9358db686415235748f2b415a0133836197fbf9e4b15cb8a.jpg

Allergenen

Selder. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de groenten en snij ze in kleine stukken. Doe ze in een grote ovenschaal. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Bak de groenten gaar in 30 à 45 min op 190°C.

  2. Doe de groenten in een kom en kruid met currypoeder en kurkuma.

  3. Voeg het water, de kokosmelk en de bouillon toe. Laat 10 min zachtjes koken.

  4. Mix de soep.

  5. Bak de geraspte kokos bruin in een droge pan.

  6. Werk de soep af met de kokos en een snuifje currypoeder.