Dame blanche de luxe

8e372f5cdfa97ab382cb526f7d422689a1cd481be3dab6cd68fba954c0576dde.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de Maltesers grof.

  2. Snij de vanillestok in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de botte kant van een mes.

  3. Ingrediënten: 200.0 ml Spar verse room

    Doe de zaadjes bij de room met de suiker en klop de room stijf. Schep in een spuitzak met gekarteld mondje.

  4. Saus

    Ingrediënten: 50.0 ml Spar verse room

    Breek de chocolade in stukjes in een steelpan, voeg de room toe en laat op een zacht vuur smelten, onder voortdurend roeren.

  5. Schep het ijs in kommen, overgiet met chocoladesaus en werk af met toefjes vanilleroom.

  6. Bestrooi met Maltesers en garneer met Mikadostokjes.