Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de room met de kokosmelk.
-
Breek of snij de chocolade in hele fijne stukken. Voeg toe aan de warme room en roer tot deze volledig gesmolten is. Laat afkoelen.
-
Rooster het kokospoeder goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Halveer de aardbeien.
-
Lepel het vruchtvlees met pitjes uit de passievruchten en laat uitlekken in een fijne zeef.
-
Serveer de Duette de luxe in het midden van een diep bord. Giet de chocoladesoep erlangs.
-
Werk af met aardbeien en frambozen. Bestrooi met kokospoeder.
-
Druppel het sap van passievrucht erlangs en trek er wat strepen door met een cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven