Dessertpizza met dulce de leche, chocopasta, gezouten pindanoten en stukjes peer

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Peer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop het eiwit luchtig en voeg de suiker beetje bij beetje toe tot je een stevig eiwitschuim hebt.
-
Spuit kleine dotjes op een bakplaat en droog ze in een oven van 90°C.
-
Kook het blikje gecondenseerde melk gedurende 2 u in kokend water, zonder te openen. Let erop dat het blikje de hele tijd volledig onder water staat.
-
Laat afkoelen alvorens te openen. Meng 2 el van de ‘dulce de leche’ met 2 el chocopasta.
-
Smeer de pizzabodem hiermee in.
-
Schil de peer, snij in kleine blokjes en verdeel over de pizza.
-
Verdeel de pindanoten over de pizza.
-
Zet de pizza in de oven op 200°C en bak 15 min.
-
Haal de pizza uit de oven en werk af met enkele dotjes zure room en de meringue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven