Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een cocktailglas in de diepvriezer.
-
Klop de room lobbig.
-
Laat de bruine suiker oplossen in de warme espresso. Laat afkoelen.
-
Schud samen met de Baileys, rum en mascarpone in een shaker met ijs.
-
Verdeel een lijn chocoladesaus over het ijskoud cocktailglas.
-
Giet de espresso martini er voorzichtig in tot 1 cm onder de rand.
-
Werk af met lobbig geklopte room en wat cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven