Espresso martini deluxe PT20M 1 person 30 ml espresso 30 ml Baileys 30 ml rum 1 eetlepel mascarpone 1 el bruine suiker 200 ml Boni volle room chocoladesaus cacaopoeder ijsblokje

Espresso martini deluxe

8bd45ac9218672cde092a87e1edeed3440b61e02388b55cab60ca3fb1d057b70.jpg

Allergenen

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet een cocktailglas in de diepvriezer.

  2. Klop de room lobbig.

  3. Laat de bruine suiker oplossen in de warme espresso. Laat afkoelen.

  4. Schud samen met de Baileys, rum en mascarpone in een shaker met ijs.

  5. Verdeel een lijn chocoladesaus over het ijskoud cocktailglas.

  6. Giet de espresso martini er voorzichtig in tot 1 cm onder de rand.

  7. Werk af met lobbig geklopte room en wat cacaopoeder.