Fizz me up
 
                    
                    
                Allergenen
                
                    Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Koel het glas met ijsblokjes. 
- 
                    
                    Doe de gin, het citroensap, de suikersiroop, het eiwit en één ijsblokje in een shaker. Shake om het eiwit op te kloppen. 
- 
                    
                    Vul nu de shaker ¾ met ijsblokjes en shake nog eens, gedurende 15 seconden. 
- 
                    
                    Giet de cocktail door een fijne zeef in het gekoelde glas. 
- 
                    
                    Top met 3 cl soda. 
- 
                    
                    Garneer met een toefje basilicum. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                