Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rabarbersiroop: snij de rabarber in stukjes.
-
Bestrooi met de suiker en laat 1 u afgedekt trekken op kamertemperatuur.
-
Voeg het water toe en laat koken tot rabarbermoes. Ongeveer ½ van het water moet verdampt zijn.
-
Giet door een fijne zeef. Laat de siroop afkoelen en plaats in de koelkast.
-
Mocktail: vul een glas met een bodem rabarbersiroop.
-
Vul voorzichtig aan met het gemberbier: giet het over de bolle kant van een lepel, zo krijg je een mocktail in 2 kleuren.
-
Vul aan met het citroensap. Werk af met een schijfje citroen, een stukje rabarber en een takje rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven