Garnaalcocktail met cocktailsaus

Schaaldieren , Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cocktailsaus:
-
Meng de mayonaise, ketchup, worcestersaus, tabasco, het citroensap en paprikapoeder en kruid met peper en zout.
-
Garnaalcocktail:
-
Pel de tomaten door ze 15 sec in kokend water te leggen en daarna af te koelen in ijswater. Snij het vruchtvlees uit de tomaten en snij in stukjes.
-
Was de kropsla en doe in kleinere stukjes.
-
Kook de eieren 9 min in kokend water met een scheutje azijn. Laat afkoelen, pel de eieren en snij in kwartjes.
-
Pluk de peterselie en snij fijn.
-
Dresseer eerst de sla, daarna de tomatenstukjes, garnalen en eieren in een glas op voet. Werk af met de cocktailsaus en fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders