Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rozemarijn- en tijmnaaldjes fijn.
-
Halveer de courgettes horizontaal, verwijder eventuele pitten met een koffielepel en borstel de courgettes in met olijfolie. Schik de courgettes op een bakplaat.
-
Meng de kruiden door de Parmezaanse kaas en verdeel over de courgettes. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Zet 15 min in de oven op 175°C.
-
Laat nog 3 à 5 min kleuren onder een hete grill tot de kaas knapperig is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven