Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de perzik, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Rasp de gember en doe samen met de zeste, het citroensap en de perzik in een kom. Strooi de suiker erbij en plet met een mortier of vijzel tot pulp zodat de aroma’s vrijkomen. Overgiet met spuitwater en laat even rusten.
-
Giet het drankje door een zeef. Vul de glazen met ijsblokjes en giet er de limonade over.
-
Werk af met een takje verse munt en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven