Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de groene paprika’s onder een hete grill. Verwijder de schil, steelaanzet en zaadlijsten.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de pompoen door en verwijder de pitten. Snij in niet al te kleine blokken of plakken en leg in een ovenschaal.
-
Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn, bestrooi met kaneel en komijn en meng door elkaar.
-
Rooster 30 min in de voorverwarmde oven tot de pompoen net gaar is.
-
Pel de look en ui en hak alles grof.
-
Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan. Doe samen in de blender met de gepelde groene paprika, picantino’s, jalapeño’s, look, ui, dragon, basilicum, spinazie en 1 bos koriander.
-
Mix tot een pasta, voeg indien nodig wat van de bouillon toe.
-
Bak de pasta aan in olijfolie zodat de smaken vrijkomen. Voeg de rest van de bouillon toe en laat nog 5 min doorkoken.
-
Overgiet de geroosterde pompoen met de mole.
-
Bestrooi met de rest van de korianderblaadjes en serveer met warme tortilla’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven