Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de buitenste bladeren van de sla, snij de krop in 2 en snipper de sla fijn.
-
Pel het sjalotje en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in de pan en bak de sjalotsnippers glazig. Voeg de sla toe en bak kort. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sneetjes pancetta coppata toe en bak even kort op een hevig vuur.
-
Meng de sla onder de pancetta en schep in een warme kom.
-
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven