Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de muntblaadjes, Gimber, limoensap, rietsuikersiroop en rum in een cocktailshaker en schud stevig, zodat de muntblaadjes gekwetst raken.
-
Voeg ijsblokken toe en schud nogmaals om het mengsel te koelen.
-
Vul een glas met crushed ijs en zeef het mengsel boven het glas.
-
Garneer met een takje munt en werk af met spuitwater.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven