Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers het sap uit de pompelmoezen.
-
Verwarm een beetje van het pompelmoessap en los hierin de suiker op. Laat afkoelen en meng de rest van het sap en de Campari erdoor.
-
Giet het mengsel in een plasticbakje en plaats in de diepvries.
-
Bewerk het mengsel met de mixer als de randen beginnen aan te vriezen. Plaats terug in de diepvries.
-
Herhaal dit enkele keren.
-
Serveer als het een vaste vorm aangenomen heeft.
-
Tip: Serveer de granita als aperitief, tussengerecht of dessert.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders