Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak met behulp van een pomme parisiennelepel mooie bolletjes uit de appels. Doe in een schaal.
-
Schil de kiwi’s en snij ze in mooie blokjes. Voeg toe aan de appelbolletjes.
-
Snij 1 limoen in fijne schijfjes. Pers de andere limoen en voeg het limoensap toe aan de appel- en kiwisalade.
-
Hak de blaadjes munt fijn en meng onder de vruchtensalade.
-
Serveer in glaasjes en werk af met een schijfje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven