noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de yoghurt 1 dag op voorhand uitlekken, in de koelkast, door een propere neteldoek in een vergiet.
-
Roer de bekomen hangop los in een beker.
-
Klop de room met de suiker stijf tot slagroom. Schraap het merg uit de vanillestok en meng onder de hangop.
-
Spatel de yoghurt en slagroom voorzichtig door elkaar en vul de glaasjes.
-
Snij de druiven in 2 en verwijder de pitjes. Hak de pistachenoten fijn.
-
Werk de glaasjes af met de druifjes, gehakte pistachenoten en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven