noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de yoghurt 1 dag op voorhand uitlekken, in de koelkast, door een propere neteldoek in een vergiet.
-
Roer de bekomen hangop los in een beker.
-
Klop de room met de suiker stijf tot slagroom. Schraap het merg uit de vanillestok en meng onder de hangop.
-
Spatel de yoghurt en slagroom voorzichtig door elkaar en vul de glaasjes.
-
Snij de druiven in 2 en verwijder de pitjes. Hak de pistachenoten fijn.
-
Werk de glaasjes af met de druifjes, gehakte pistachenoten en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven