Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Meng de bloem met de losgeklopte eieren, olie en wijn tot een glad beslag.
-
Verkruimel de feta erover en meng de Parmezaanse kaas, olijven en zongedroogde tomaatjes erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet het deeg in een ingevette cakevorm.
-
Bak in 45 minuten goudbruin en gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven