Hartige cake met olijven

8Geen vlees/vis120minPrint
Ingrediënten
  • 225 g Spar zelfrijzende bloem
  • 5 cl Spar Griekse olijfolie
  • 5 cl olie met pepertjes en look
  • 1 dl droge witte wijn
  • 3 Spar eieren
  • 150 g feta
  • 100 g gemalen parmezaan
  • 150 g ontpitte olijven
  • 100 g zongedroogde tomaatjes op olie
Recept

1. Verwarm de oven voor op 160°C.
2. Meng de bloem met de losgeklopte eieren, olie en wijn tot een glad beslag.
3. Verkruimel de feta erover en meng de Parmezaanse kaas, olijven en zongedroogde tomaatjes erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet het deeg in een ingevette cakevorm.
4. Bak in 45 minuten goudbruin en gaar.

< naar recepten