Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en look. Snipper de sjalot en pers de look fijn. Hak de krulpeterselie en bieslook fijn.

  2. Maak de champignons schoon en snij in flinterdunne plakjes. Hou 1 ongesneden champignon / kg apart.

  3. Verhit olijfolie in een pan en bak de champignons op groot vuur al roerend bruin. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de sjalot en look toe en bak glazig. Roer de bieslook erdoor en laat afkoelen.

  4. Meng de mascarpone met de culinaire room, eidooiers en geraspte parmezaan tot een romig mengsel. Voeg de fijngesneden peterselie toe en meng goed. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Dompel de soepstengels kort in de koude kippenbouillon. Verdeel een laag soepstengels over de bodem van elk glaasje. Lepel eerst een laag champignonmengsel en daarna een laag mascarponecrème erover.

  6. Herhaal de lagen tot de glaasjes gevuld zijn, eindigend met crème. Laat 4 u opstijven in de koelkast.

  7. Snij het lookbrood in kleine blokjes. Bak het brood krokant in wat olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.

  8. Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge pan. Laat afkoelen.

  9. Pel de avocado, verwijder de pit en snij in schijfjes. Besprenkel met wat citroensap.

  10. Werk de tiramisu af met croutons, hazelnoten en avocado. Rasp er rauwe champignon over. Kruid met zwarte peper en wat fleur de sel.