Spuma van tiramisu PT2H 8 porties 300 g mascarpone blaadje vers munt 2 blaadjes gelatine 8 Spar boudoirs 4 dl Spar melk 1 dl amaretto 200 g bloemsuiker cacaopoeder

Spuma van tiramisu

0f551ca39a87503048d71329b3aaccea473ccddeaf215752a99e238fd3849fb9.jpg

Allergenen

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit en los op in de opgewarmde amaretto. Laat dit lauw worden.

  2. Meng de mascarpone met de melk tot een homogene massa. Roer er de bloemsuiker door. Voeg de lauwe amaretto toe en meng alles grondig.

  3. Vul de thermowhip of slagroomspuit met het mengsel. Steek er 2 gaspatroontjes op en schud grondig met de bus. Laat de bus 12u koelen in de koelkast.

  4. Spuit de tiramisu in de glaasjes, versier met een boudoir en een takje munt. Werk af met een laagje cacaopoeder.