Havermoutpap met amandeldrank, kaneel, appel en druif

Allergenen
Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de amandeldrank aan de kook.
-
Roer de havermout en kaneel erdoor. Laat 2 minuten op een laag vuur. Haal van het vuur en laat nog 5 minuten staan.
-
Verdeel de havermoutpap in de kommetjes.
-
Spoel de appel, snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij in fijne plakjes.
-
Spoel de druiven en snij in Verwijder indien nodig de pitjes.
-
Garneer de havermoutpap met de appelschijfjes, druiven en nog wat extra kaneel.
-
Tip: deze havermoutpap is zowel warm als koud lekker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders