Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schep de havermout, pijnboompitten, hazelnoten, pistachenoten, zonnebloempitten en amandelschilfers door elkaar.
-
Meng de olie met de honing. Schep door de noten en pitten. Meng zorgvuldig. Stort het mengsel op een bakplaat en strijk uit. Plaats in een voorverwarmde oven van 175°C.
-
Laat in 30 minuten goudbruin en krokant bakken. Schep het mengsel regelmatig om, zodat de noten niet aanbranden.
-
Haal de notenmengeling uit de oven. Voeg er de gedroogde vruchten en het kokospoeder aan toe.
-
Laat afkoelen en bewaar in een luchtdichte doos.
-
Serveer in een diep bord, met stukjes verse of gedroogde pruimen en een flinke schep platte kaas of Griekse yoghurt.
-
Tip: het verschil tussen granola en muesli? Terwijl muesli suiker bevat, wordt granola met honing gezoet. Lekker met melk of yoghurt en stukjes seizoensverse pruim.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven